GIV logo2014

Grunnskole for voksne skoleåret 2017 - 2018, søknadsfrist 02.05.2017

Er du over 16 år og trenger grunnskoleopplæring, har du rett til gratis opplæring. Retten gjelder norske statsborgere, innvandrere og flyktninger. 

Grunnskoletilbud på GIV skoleåret 2017/2018 i samarbeid med kommunene Nord-Odal, Sør-Odal, Kongsvinger og Eidskog:

Toårig eksamensrettet grunnskole for voksne. Det undervises i fagene:

  • Norsk
  • Matematikk
  • Engelsk
  • Samfunnsfag
  • Naturfag

All undervisning foregår på dagtid som et fulltidstilbud for de som tar alle fag.

Grunnleggende ferdigheter for deg som er innvandrer og har liten eller ingen skolebakgrunn fra hjemlandet. Opplæringen kombineres med norskopplæring. Det undervises i fagene matematikk, engelsk, samfunnsfag, naturfag og IKT på grunnleggende nivå. GIV tilbyr 10 timer opplæring i grunnleggende ferdigheter pr. uke.

Undervisningsåret følger skoleruta og starter i august og avsluttes i juni. 

Du søker grunnskoleopplæring for voksne ved å fylle ut søknadsskjemaet (klikk på lenken) og sender det til din hjemkommune. 

Søkere til grunnskoleopplæring for voksne blir innkalt til kartlegging på GIV. Resultatet av kartleggingen bestemmer hva slags opplæring du får tilbud om.

Har du spørsmål vedrørende grunnskoleopplæring? Ta kontakt med GIV på tlf 62 88 22 00 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Utskrift  E-post

Snarveier

fronter logo

banner

le

bok

Skoleruta Hedmark

Skoleruta viser når det er høstferie, juleferie, vinterferie, påskeferie og sommerferie og når elevenes øvrige fridager er. Det er også lagt inn offentlige høytidsdager/helligdager i kalenderen.