Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

www.giv.no bruker informasjonskapsler («cookies»).

Informasjonskapsler er små filer med informasjon som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten skal virke best mulig. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg som bruker. Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom «innstillinger», «sikkerhet» e.l.

Økt

Informasjonskapsler («cookies») brukes til å holde rede på hvordan du navigerer på nettstedet. De inneholder ikke personopplysninger og slettes når økten er over.

Preferanser

Informasjonskapsler brukes til å ta vare på foretrukne innstillinger for skriftstørrelse og kontrast. De inneholder ikke personopplysninger, men de holder seg fra økt til økt.

Analyse

Vi bruker Google Analytics til å vurdere og forbedre nettstedet vårt ved å telle hvordan det brukes. Informasjonskapsler inneholder generell informasjon om nettleser, språk, verdensdel og hvilken nettside du kom fra.

Vi registrerer:

  • hvilken side du ser på
  • dato og tid
  • hvilken nettleser du bruker og versjon
  • din maskins internettadresse (ip-adresse)

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Vi bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest. Slik kan vi forbedre tjenestene på giv.no.